Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

ImaginatieKaarten.

33 Kaarten die tot de verbeelding spreken

De ImaginatieKaarten zijn kaarten die een inzicht geven en meer! Deze kaarten gaan spreken tot je verbeelding! Jouw verbeelding heeft enorme zeggingskracht EN het kan je geweldige inzichten geven over een situatie waarover je opheldering wilt.

Koop je een ImaginatieKaartenset, dan gaat dit via een brievenbuspakket (per 1 of 2 sets), via de pakketpost (bij meerdere sets) of je komt het zelf ophalen in mijn atelier (alleen op afspraak).

Wat kan je verwachten?

Het doosje is van stevig karton gemaakt en beplakt in fullcolour en op de deksel is goudfolie gebruikt. De 33 ImaginatieKaarten zijn dubbelzijdig en ook fullcolour bedrukt en krasvast. De kaarten hebben ronde hoeken met ieder zijn eigen nummering. Het schudden van de kaarten gaat gemakkelijk doordat er krasvast laminaat is gebruikt. De kaarten zijn wel iets groter dan een standaard inzichtskaartenset, namelijk 10 x 15 cm en hebben horizontale als verticale afbeeldingen. Door de grootte vallen de afbeeldingen meer op, wat handig is als jij ermee in je verbeelding wilt stappen.

In het doosje zit ook nog een handleiding. Hierin staat alles over het ontstaan van de kaarten, hoe je ze kan inwijden, reinigen en gebruiken. Ook staan de 3 meest favoriete kaartleggingen van Barbara er in omschreven. Elke kaart heeft vervolgens een eigen beschrijving, maar eigen interpretatie kan uiteraard ook!

Wat is Imaginatie?

Imaginatie is verbeelding! Hoe sterk jij je iets kan verbeelden, heeft een effect op je. De kracht van je verbeelding is wetenschappelijk onderkent. Zoals Albert Einstein ooit zei: “Kennis brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal!”.

De kracht van jouw verbeelding

Doe deze eenvoudige oefening eens! Je zal zien en merken waar jouw verbeelding toe in staat is!

Doe je ogen eens dicht. Ga ontspannen zitten en denk aan een sappige oranje sinaasappel. In gedachten snij je deze doormidden. Je voelt en ziet dat het sap eruit stroomt en druppels hiervan omhoog springen. Snij vervolgens een dikkere plak af en vouw deze licht om. Terwijl het sap er al uit stroomt, bijt je vervolgens in de dikke plak vol met zuurzoete frisse sinaasappelsap. Dit alles doe je in je verbeelding en merk je dat jouw speekselklieren in werking worden gezet! Misschien loopt zelfs het water in je mond! Nou, dat is de kracht van je verbeelding!

Het effect van de ImaginatieKaarten

Deze ImaginatieKaarten werken diep door! Als jij jouw verbeelding de vrije loop laat, beklijft dit gelijk als een normale ervaring in je dagelijkse leven. Hoe? Alles wat je verbeeldt, via meditatie, ziet jouw brein als waar. Ook al jouw zintuigen worden dan “aan” gezet. Dus jouw verbeelde gebeurtenis wordt opgeslagen in je celgeheugen en kunnen andere ervaringen weer overschrijven! De ImaginatieKaarten kunnen dit effect bereiken.

Zie deze kaartenset dus als de start van een ontdekkingstocht om zichtbaar te maken, wat er onbewust leeft. Deze ImaginatieKaarten geven toegang tot je eigen wijsheid en jouw onuitputtelijke innerlijke rijkdom, zoals je niet eerder gewend bent. De kaarten geven heldere en indringende inzichten over kwesties waarover je twijfelt, verdrietig voelt of moeite mee hebt. Je kan de kaarten ook laten lezen door anderen. Weet wel, dat inzichten die je ontvang op jouw eigen wijze en vanuit jouw innerlijke rijkdom, de krachtigste zijn.

Zoon, zooo, zooo blij met de ImaginatieKaartendeck van Barbara!

Sheila

Wat er aan vooraf ging

Het is augustus 2013 (mèn wat lang geleden!), ik sta onder de douche en de dag aan het doornemen. Er speelt ook een liedje door mijn hoofd en zing zachtjes mee. Dan hoor ik opeens een diepe donkere mannenstem. Deze zegt “Imaginatiekaarten”. Het was niet de stem van mijn hubbie. Het trok toch mijn aandacht, want ja, er waren geen andere mensen bij mij in de badkamer met een zo’n stem! Dus het werd even stil in mijn hoofd. Mijn gedachten en dat liedje stopten…

Ingegeven en ontstaan onder mijn handen

Het set gaat bestaan uit 33 ImaginatieKaarten. Deze kaarten zijn afdrukken van mijn intuïtieve schilderingen, die ik heb gemaakt. Schilderingen die in afstemming zijn gecreëerd en altijd ingegeven zijn door… Ja door wie of wat eigenlijk? Ik vermoed het universum met al haar begeleiders, gidsen en alles wat graag gezien en gehoord wilt worden. Het was soms een heel proces en soms gebeurden er iets wonderlijks. Niet altijd kon ik het direct plaatsen, maar door in mijn verbeelding te stappen en wat onderzoek, merkte ik al gauw de grotere lijn van de boodschap op.

In elke kaart zit 1 energie

In elke kaart zit 1 soort energie, die je heldere inzichten geeft, die je motiveert om door te gaan en je support om grotere uitdagingen niet uit de weg te gaan. Zo’n energie kan je geestelijk, spiritueel of fysiek verrijken of aanvullend werken op je heling en op je bewustwording in dit leven. Het ga je zelfs een ervaring meegeven, die je nog lang zal blijven heugen. Vooral als je de Imaginatie-oefening doet die in de handleiding staat en bij de kaarten wordt geleverd.

Kaarten met een boodschap zijn bij mij altijd welkom. Des te meer omdat ik jou als kunstenares ken en respect heb voor je kwaliteiten en alles wat je doet.
Wil

De verschillen in de kaarten

In de ImaginatieKaarten zitten duidelijke visuele verschillen. De ene ImaginatieKaart laat duidelijk 1 soort persoon/dier/onderwerp zien, terwijl een andere kaart een heel verhaal kan vertellen. Toch heeft elke kaart een specifieke energie, maar daarin weer enorm veel verschillende lagen.

Iedereen is hetzelfde en uniek tegelijk

Iedereen is voor een groot deel hetzelfde en ervaart iedereen, in de basis, dezelfde emoties als anderen. Alleen hebben we door onze uniekheid een andere manier om ervaringen op te slaan in ons (cel)geheugen. Zo is het ook met de ImaginatieKaarten. Je kan met 1 kaart steeds een nèt even andere ervaring opdoen. De werking is hetzelfde, maar de uitwerking is steeds net anders. Een open mind en visie is daarom belangrijk als de kaart gelezen of ervaren wordt.

Ik word hier ZO blij van! Je hebt in mij iets aangewakkerd de afgelopen maanden. Prachtvrouw!
Marlies

Hoeveel kost het?

De verkoopprijs van het ImaginatieKaartendeck is 34,95 euro. Je hebt dan 33 prachtige ImaginatieKaarten met een handleiding erbij in een mooi, kwalitatief doosje. Bestel je de kaartenset, dan wordt deze verzonden als brievenbuspakket met een Track & Trace code.

Woon je in het buitenland of heb je een winkel?

Wil je 1 of meerdere ImaginatieKaartensets kopen, maar je woont in het buitenland of je hebt een winkel en je wilt grotere aantallen kopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! We zijn een avontuur aangegaan en staan open om grenzen te verkennen!

Ik geniet van alle berichtjes en lives. Zo spontaan, echt en wijs. En zo lief dat je altijd de wonderlijke woensdag doet. Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje. 
Hoe geweldig is het als je na jaren je eigen kaartenset hebt. Ik ben dol op kaartjes en ik gun je dat veel mensen plezier hebben van jouw kaarten en energie.

Patricia