Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Magische RunenReis. Een ontdekkingsreis met de runen als reisleiders!

Dit is een reis waar reisorganisaties een puntje aan kunnen zuigen! De Magische RunenReis is geen zachte fluffy reis, maar vooral een inspirerend en intense zoektocht naar al dat moois van jou! Dit doe je niet alleen. Nee! Dit doe je samen met de runen, de goden en andere bijzondere bondgenoten!

Tijdens deze ontdekkingsreis ga je jouw vuur en je zielsmissie ontdekken, ga je drempels over en heb je bijzondere ontmoetingen. Ook ga je ervaren dat het universum een onontkoombare grote vinger in je pap heeft, dat je soms niets anders kan dan te vertrouwen en te verbinden met wat zich aandient. Overgave is hier niet meer een gegeven. Nee, overgave is een werkwoord tijdens deze intense reis.

De runen geven je dus een pittige reflectie, een stevige motivatie, emmers vol inspiratie en een zacht opvangnet. Zolang jij gelooft dat niets zomaar gebeurd, dat alles een bedoeling heeft, dan worden de komende 24 maanden een reis om naar uit te kijken!

Durf jij deze lange en magische ontdekkingsreis aan?

Dus een niet malse energie!

Zo’n 7 jaar geleden ontdekte ik de runen bij Danielle Pasma tijdens de Runenqueeste. Wat ik heb ervaren, is dat je niet veel hoeft te weten over de runen, maar dat je stapje voor stapje, maand voor maand, de runen leert kennen in al hun facetten. Soms met plezier en vol geestdrift, maar ook met dichtgeknepen billen en met de handen voor je ogen!

Zelf werk ik heel graag met de runen, omdat ze voor krachtige boodschappen en heldere inzichten staan.

De magische RunenReis, magisch is het zeker. Vol onverwachte uitdagende gevoelens en gebeurtenissen. Confronterende en blije huppeltjes. Leerzame ontdekking hoe de runen tot mij spreken, meer dan ik had verwacht :)”, Erika

Ze zijn wegwijzers

Elke maand stap je in de energie van een bepaalde rune van de Oude Futhark. Je gaat hun eigen-aardige en soms niet al te malse energie volgen. Hoe dan ook, ze zijn de wegwijzers op jouw ontdekkingsreis en laten je vele uitdagingen zien en aangaan.

Zet je intentie neer, stap erin, ga voelen, ontdekken en ga het vooral aan wat op je pad komt. Dat is de beste wijze om deze reis aan te gaan. Wel even een waarschuwing: Het is geen programma voor mensen, die moeite hebben met spiritualiteit of die hun (hoog)sensitiviteit nog niet als kracht durven te gebruiken. Nee, dit is een programma voor krijgers, moedige krijgers die eens een nieuw avontuur met zichzelf willen aangaan!

24 maanden ontdekken

Enneh, het is dus zo’n 2 jaar lang, 24 maanden, 3 x 8 maanden, in de energie van de 24 runen van de Oude Futhark. Het is lifechanging en daarna blijven de runen altijd bij je. Alleen de runen geven niet zomaar hun geheim prijs. Je moet er wat voor doen! Het is aangaan, ondergaan en meegaan op de eeuwenoude energiestroom van de oude Futhark, van de oudere volkeren die de runen ooit als schrift gebruikten en als magische symbolen.

Wat ik altijd heb ervaren, en jij gaat dat ook zeker doen, is dat de runen altijd een geweldige oude wijsheid in zich hebben. Een wijsheid die zo groots is als het universum. Ze hebben de wijsheid van de oude goden in zich, ze maken deel uit van het universum, van de natuur en ook van jou!

Wat ga je doen?

Je gaat krachtdieren ontmoeten, geschenken ontvangen, jezelf creatief ontplooien, je intuïtie in actie om te zetten, het spel van de goden ontdekken en al jouw wijsheid gebruiken om weer krachtig, gedreven en volledig thuis te komen in jezelf!

Elke maand stap je met volledige intentie in één rune. Je krijgt uitleg over deze rune en de energie die hierbij hoort. Daarna ga je met deze energie creatief aan de slag. Het creatieve deel kan bestaan uit levens- en soulcollages, schilderen, schrijven, de natuur in of een andere actie die gerelateerd is aan de energie van die rune. Je gaat dus doen wat nodig is, om die energie tot je te laten komen.

Nee, je hoeft niet te beschikken over enig creatief of spiritueel talent. Je gaat deze vanzelf ontdekken. Al het materiaal is voor die maand in het atelier te vinden of komt het “gewoon” op je pad.

De RunenReis voelt voor mij als een reis door een nieuwe wereld en met een andere taal. Door iedere maand in de energie van de Rune te stappen, leer ik deze wereld en taal steeds beter kennen.Het is een reis die meer innerlijke lagen aanraakt dan ieder andere workshop heeft kunnen bereiken.”, Brenda

Wat gaat het je opleveren?

De magie in je leven! Maar om iets concreter en specifieker te zijn, een kleine opsomming:

 • De kracht van jouw intuïtieve vermogen
 • De kracht van jouw instinctieve vermogen
 • De kracht van de natuur in en om je heen
 • Gaven en talenten die je niet dacht te hebben
 • Nieuwe inspiratie
 • (Nieuwe) Krachtige verbindingen met anderen, je hogere zelf en het universum
 • De scheppende kracht van jouw verbeelding
 • Vele wijzen hoe je zichtbaar kan maken wat onzichtbaar bij je leeft
 • Hemelse boodschappen en aardse inzichten
 • Een nieuwe kijk op de runen

Waar, wanneer en hoeveel?

Je kan je aanmelden voor de Magische RunenReis voor de zaterdaggroep. Deze zaterdaggroep start op 5 september en vindt daarna plaats op de zaterdagen 3/10, 31/10, 28/11, 19/12, 16/1, 13/2 en 13/3. De 2e en 3e aett wordt aaneengesloten op elkaar ingepland.

Kies je voor de RunenReis, dan kies je voor 2 verschillende versies. De versie in de 1,5 meter maatschappij en versie van weer-dichter-bij-elkaar-maatschappij.

Barbara heeft de gave om samen met jou tot de kern te komen!  Ze is doortastend, relax en heel waardevol.”, Carolien

Situatie 1,5 meter maatschappij

 • De hele groep komt online samen tijdens een Zoommeeting op de zaterdagen van 10.00-12.00 uur. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 personen.
 • In de 2 weken daaropvolgend neem je deel aan een offline werkgroep in mijn atelier in Nootdorp (ZH) waar je creatief los gaat. Een werkgroep bestaat uit 1 deelneemster en Barbara met een duur van 2,5 uur OF 2 deelneemsters en Barbara met een duur van 3,25 uur.
 • De samenstellingen van deze werkgroepen zijn elke maand anders.

Situatie weer-dichter-bij-elkaar-maatschappij

 • Zodra de 1,5 meter maatschappij weer wordt ingetrokken, dan vinden op de aangegeven zaterdagen de RunenReisDagen plaats van 10.00-16.30 uur met de gehele groep in mijn atelier in Nootdorp (ZH). De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 personen.
 • Tijdens deze RunenReisDagen ga je met de groep delen, in de energie van de rune stappen, creëren en tussendoor lunchen.
 • Vervolgens heb je 1x per maand een contactmoment (online of offline naar wens) van 1 uur met Barbara om je weer even die ene motivatie of dat extra steuntje in de rug te geven.

Dit zijn de kosten

 • Je betaalt per maand 189 euro incl BTW (excl BTW voor bedrijven)
 • De kosten zijn inclusief koffie, thee, fruit en iets lekkers, al het materiaal n als de 1,5 meter maatschappij wordt opgegeven ook nog een vegetarische lunch
 • Schrijf jij je in uiterlijk 31 juli 2020, dan ontvang je nog een vroegboekkorting van 13 euro per maand! Dat betekent een korting van totaal 143 euro! 🙂

De Runenreis is met recht Magisch te noemen. Ik wist van tevoren niet precies wat ik kon verwachten, maar iedere maand ben ik weer verrast over de inzichten die ik op doe en het proces wat zich ontvouwt. Barbara weet dat op een heel eigen-wijze met liefde te begeleiden.”, Marjolein