Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Kunstwerk met Zielskracht. Jouw verhaal in een schilderij!

Jouw verhaal is een kunstwerk waard!

Ja, dat is het zeker! Jouw verhaal is heel waardevol. Het is een verhaal over liefde, passie, verbinding, verlies of een bijzondere ommekeer in jouw leven. Stel je eens voor als dit verhaal verbeeld wordt in een kunstwerk! Een schilderij die je altijd doet herinneren aan dat bijzondere verhaal.

Een bijzonder kunstwerk

Over kunst heeft iedereen een mening, maar achter elk kunstwerk zit een verhaal. De kunst is om een verhaal zo te verbeelden, dat het meer wordt dan alleen een mooi plaatje voor aan de muur. Ik hou ervan! Juist die symboliek van het verhaal erachter! Kunst mag echt de verbeelding aanspreken, het mag emoties oproepen en diep van binnen raken.

Als je zoiets overkomt, is het moeilijk om te beschrijven, laat staan in een schilderij weer te geven. Barbara heeft dit als de beste weten vorm te geven. Met dit schilderij kunnen wij de gebeurtenis een plekje geven. Het heeft ons geholpen om deze moeilijke tijd door te komen.

Zita

Alleen uw persoonlijk verhaal hoeft niet upclose and personal de huiskamer uit knallen. Met liefde en aandacht verwerk ik het verhaal daarom in symboliek en kleur. Zo wordt het een waar kunstwerk met een bijzonder verhaal. Het is aan de eigenaar om het verhaal te vertellen…of niet.

Persoonlijke aandacht

Elk verhalend schilderij ontstaat niet zomaar. Het begint bij persoonlijke aandacht. Aandacht die het nodig heeft EN verdient. Alle belangrijke elementen van het verhaal, kleur en symboliek voeg ik samen tot een kunstwerk. Dit kan een realistisch of surrealistisch beeld zijn. Maar door de symboliek blijft het mysterieus, magisch, zodat het verhaal niet direct verklapt wordt.

Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Barbara als kunstenares, is dat ze bij een verhalend schilderij, volledig de tijd neemt om haar opdrachtgever(s) te leren kennen. Haar vasthoudendheid voor diepgang en haar enorme perfectie en creativiteit zorgen ervoor dat ze echt iets heeft gemaakt wat helemaal past.

Floortje

Wil je ook een persoonlijk kunstwerk met jouw verhaal?

Graag kom ik in gesprek. Dan kijken we samen of ik een ontwerpschets kan maken voor een eventuele opdracht.

→ Vul dit formulier geheel vrijblijvend in!

Onze opdracht was een kinderschilderij met een giraffe met bijvoorbeeld een vlinder op zijn neus. Gewoon iets leuks voor de kinderkamer. Het schilderij wat Barbara voor ons heeft gemaakt is iets anders geworden, maar is veel meer dan een eenvoudig, abstract kinderschilderij en is ook veel persoonlijker…het heeft een verhaal. Ik vermoed dat onze dochter dit schilderij, als ze het “nest” verlaat, zal meenemen en haar hele leven bij zich zal houden…iets dat met een simplistisch abstract kinderschilderij vast niet gaat gebeuren.
Manon en Arne