Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Eigen Wijze Sessies. Omdat je toe bent aan nieuwe inspiratie!

Dit zijn creatieve, intuïtieve en diepgaande sessies om jouw best volgende stap helder te krijgen. Deze sessies kunnen online als offline ingepland worden en hebben 3 belangrijke pijlers:

 1. Helder krijgen van jouw werkelijke verlangen
 2. Zichtbaar maken wat onzichtbaar bij je leeft
 3. In beweging komen vanuit je hart

Wat levert het je op?

Door deze 3 stappen kom je los van de gedachte vastgelopen te zijn en kom je in nieuw soort van beweging.

Voorafgaand leer je kijken wat je niet eerder opmerkte of je vinger op kon krijgen. Je krijgt ook een andere kijk/verruiming van inzicht op gebeurtenissen in je leven. Je krijgt meer energie en een sterker vertrouwen in jezelf. Daarna ga je nieuwe en spannende keuzes maken, waar soms echt moed voor nodig is.

Kom in actie!

De Eigen Wijze Sessies motiveren je om acties te ondernemen die recht vanuit het hart of voelbaar vanuit de onderbuik komen. Het zijn vrijwel altijd acties die heel dicht bij je liggen EN die vragen om vertrouwen en overgave!

Doe je meer dan een enkele sessie en ga je voor 3 sessies, dan ga je ontdekken dat dit sessies zijn waar je hemelse inzichten ontvangt en aardse boodschappen!

Steeds wordt er aan je gevraagd om volledig te committen aan wat zichtbaar wordt. Dat betekent dat er ook actief gewerkt gaat worden aan dat wat zichtbaar is gemaakt. Dit kan een actie zijn waardoor je keuze hebt te maken of om ervaringen op te doen. Het is je mind ont-moeten en je energie in beweging te zetten!

Barbara heeft mij mee door een hele pittige tijd geholpen! En ja daar komt weer het woordje: Dankbaarheid! Haar bemoedigende en (eigen)wijze woorden klinken nog regelmatig na als ik het weer eens nodig heb.”

Wat ga je doen?

In de sessies ga je ontdekken waar je nu staat, wat je nodig hebt, maar ook wat je tegenhoudt! Dit doe je door te praten, je aandacht te volgen, intuïtief bezig te zijn en in het creatieve proces te stappen. Dit creatieve proces kan tekenen zijn, schrijven, schilderen en collages maken. Je hoeft er geen talent voor te hebben, enkel het lef om dat te creëren voelt wat je hebt te doen.

Om het creatieve proces nog een extra boost te geven, stap je onder begeleiding in de wereld van de imaginatie, jouw verbeeldingskracht. Je gaat dit doen via een visualisatie/meditatie. Zo breng jij jouw zelf gecreëerde afbeelding tot leven. Een bijzondere manier om krachtige boodschappen en heldere inzichten te krijgen. Een ervaring die onderhuids beklijft!

Ik werd altijd wel opgemerkt, maar de laatste paar jaar niet. Dat gevoel over mijzelf was ik kwijt. Ik weet niet wat en hoe, maar door gebruik te maken van intuïtie en de gecreëerde zielskaart, is er iets geopend bij mij. Ik zie mijzelf nu weer staan. Dankjewel Barbara voor wie je bent en hoe je het doet!”. Anita

Ik ben niet creatief! Wat nu?

Nogmaals en voor alle duidelijkheid: Voor deze sessies heb je geen (creatief) talent nodig! Je hebt alleen lef nodig om je gevoel te volgen en de moed om in de actie te komen. Elke stap is altijd praktisch toepasbaar, want niets is leuker om de acties die hieruit volgen ook in het leven toe te passen en nieuwe ervaringen op te doen!

Niet verwacht, maar wel gebeurd:

 • Beter passende functie op het werk gevonden
 • Nieuwe liefdesrelatie
 • Onbekend creatief talent ontdekt
 • Meer energie en nieuwe inspiratie
 • Zich verwondert over haar innerlijke wereld
 • Sterkere innerlijke verbinding
 • Voelt zich energieker, evenwichtiger en spontaner
 • Inzichten in oude patronen en hoe hiermee om te gaan
 • O ja…een ontmoeting met een overleden dierbare…

Heb jij al zin gekregen om het eens anders aan te pakken?

Vind je het spannend? Fijn!

Juist doordat je het spannend vindt, zweet in je handen staat EN voelt “Dit kan mij wat opleveren, maar ik weet niet wat?”, dan zijn deze Eigen Wijze Sessies wat voor jou! Die spanning is een goede start om weer die moed, die sprankelende energie en die ik-schijt-in-mijn-broek-maar-ik-doe-het-toch-attitude op te pakken! Het is tijd om jouw zielsmissie te leven en weer te bewegen op een nieuwe golf van energie en inspiratie!

Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!!”, Danielle

Dit kan je verwachten:

 • De sessies worden gehouden in mijn atelier in Nootdorp (ZH) of we spreken online (videobellen) met elkaar af via Zoom, Messenger of Whatsapp
 • Je kan een snelle sessie van 1 uur, een doorpak sessie van 2 uur of een doorbreek sessie van 3 uur inplannen
 • Je begrijpt hoe langer de sessie, hoe dieper je naar binnen kan stappen
 • De sessies worden met je in overleg ingepland
 • Je krijgt vele eyeopeners, inzichten en bevestigingen
 • Je krijgt liefdevolle begeleiding met af en toe een stevige motivatie
 • Koffie, thee, fruit en iets lekkers staat altijd voor je klaar
 • Kosten zijn 60 euro (1 uur), 120 euro (2 uur) of 180 euro (3 uur), inclusief btw en al het materiaal

Je leert weer te werken met je creatieve kracht, in hartsverbinding en met de onmetelijke kracht van je verbeelding!

En? Heb je er al zin in?