Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is, die op je verbeelding werkt. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn, zodat jij jouw natuurlijke kracht weer herontdekt!

Dus:

  • Durf jij het aan om de kunst van het leven te herontdekken?
  • Wil jij hiervoor intu├»tief, creatief en actief stappen te zetten?
  • Heb je behoefte om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid en misschien wel op jouw hoogsensitieve gave?

Ja? Kijk dan of er iets voor je bij zit! Laat nieuwsgierigheid leidend zijn en voel waar je aandacht naar toe gaat. Voel je een bepaalde positieve sensatie, kies dan! Dat is dan wat je nu nodig hebt!


Eigen Wijze Sessies

Ook dit jaar staan weer 2 KennisMakingsDagen ingepland! Dagen waar je kan kennis maken met Barbara, de Runen, met SoulCollage, maar vooral met jouw enorme verbeeldingskracht, het wonderlijke creatieproces en vooral wat jouw onbewuste wilt laten zien aan je.

Doe je deze dagen, dan ga je niet alleen kennismaken. Nee, je ontvangt heldere inzichten van de runen of door het creatieve proces waarmee je thuis weer verder kan! Vaak zijn ze eenvoudig en voor de hand liggend, maar altijd bijzonder krachtig!


CreatieJaar Uit Je Kunst

Tijdens dit jaar krijg je de tools en de inzichten om werkelijk in beweging te komen, te zien waar je tegenaan loopt en wat je hebt te doen! Het laat je ontspannen, zien wat er onbewust leeft bij je, leert je anders te kijken naar situaties en zaken. Daarnaast het verstevigt het proces je zelfvertrouwen en de verbinding met jezelf in allerlei opzichten.

Het CreatieJaar Uit Je Kunst geeft je een heel jaar de mogelijkheid om dat te doen wat je het allerliefste doet en wat het beste bij je past!


Magische RunenReis

Vele misvattingen zijn er omtrent de runen. Zowel in het verleden als heden is misbruik gemaakt van deze bijzondere tekens. Met de Magische RunenReis ga je in 3 x 8 maanden de runen ontdekken, door elke maand in de energie van 1 rune te stappen. Je kent vast de “X”, dat is Gebo, die van kusje, maar ook het kado en de verbinding met jouw vrouwelijke en mannelijke innerlijke energie├źn.

De Runen laten je weer echt de magie van het leven zien. Je gaat dingen ondernemen, die je nooit eerder dacht ooit te zullen doen. Je gaat gaven en talenten ontdekken, die je dacht niet te hebben. De hele groep stapt elke maand in dezelfde rune-energie. Zo gaan jullie ook daadwerkelijk samen op reis, maar beleven jullie het avontuur net iets anders.