Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

15 juli Online Workshop. Chakra's en Krachtdieren

Op woensdag 15 juli van 19.30-21.00 uur is er via Zoom, een online workshop over chakra’s en krachtdieren. Via een geleide meditatie ga je ontdekken welke chakra’s goed bewegen en welke niet. Samen gaan we een krachtdier oproepen bij die ene chakra die om extra aandacht vraagt.

Even stilstaan bij jezelf

Sta jij weleens stil bij wat je lijf je wilt vertellen? Hoe het komt dat je soms niet lekker in je vel zit of dat je soms geblokkeerd raakt in een bepaalde situatie. Je lijft geeft vaker signalen af, maar dat negeer je mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een misselijkmakend gevoel, een gevoel dat er iets dichtgeknepen is of dat je iets afschermt wat kwetsbaar aanvoelt.

Je lijft wil je wat vertellen en doet dat vaak via de 7 hoofdchakra’s, de 7 belangrijkste energiestromen in je lichaam. Alleen ben je daar niet bewust van. Met deze workshop krijg je inzicht in de energiestromen en hoe ze werken. Puur door aandachtig te zijn naar jezelf.

Ontmoet je krachtdier

Bij de chakra die extra aandacht vraagt, ga jij een krachtdier uitnodigen. Een krachtdier die je kan helpen om deze energie weer van niet lekker stromen. naar vrijer stromen kan brengen.

De Krachtdieren gaan jou vertellen wat ze voor je kunnen betekenen, hoe je ze kan inzetten en wat ze je kunnen leren. Vooral over die situaties waarin je voelt, dat je lijf je wat wilt vertellen. Zij geven je dus inzichten, ze spiegelen je en ze laten je ervaren wat hun kracht is op een ongekende wijze.

Samengevat

Barbara gaat je vertellen over de chakra’s en krachtdieren. Ook ga je zelf opmerken wat jouw krachtdier je wilt vertellen over jouw chakra/energiestroom door, tijdens de meditatie, in het dier te stappen. Een ervaring die diep in je cel gaat zitten.

Het is informatief en bijzonder om te zien waar jouw verbeeldingskracht toe in staat is, wat je lijf je wilt vertellen en hoe je dit heel praktisch kan toepassen in de situaties waarbij je weer voelt “Hee, mijn lijf wilt mij wat vertellen!”.

Voor wie?

Voor iedereen die

  • ge├»nteresseerd in energiestromen, chakra’s en krachtdieren
  • meer willen weten over de praktische toepassing van krachtdieren
  • bewuster willen worden over wat hun lichaam te vertellen heeft
  • bewust zijn over de kracht van hun eigen verbeelding, eigen wijsheid en of innerlijke rijkdom
  • krachtiger hun eigen spirit de wereld in willen zetten
  • eens kennis willen maken met Barbara van Stein en jouw eigen verbeeldingskracht

Aanmelden

De kosten voor deze Online Workshop Chakra’s en Krachtdieren zijn 15 euro per persoon inclusief BTW.

Meld je 15 juli uiterlijk aan voor 12 uur via onderstaande knop:

Je ontvangt van mij op woensdagmiddag 15 juli de uitnodigingslink voor Zoom voor deze online workshop. Je kan trouwens al vanaf 19.15 uur inloggen op dit event. Het is leuk als je erbij bent!